Microfoon Shure SM58

5,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Omschrijving

De Shure SM58 is de nummer één keuze voor zangers en sprekers over de hele wereld en wordt beschouwd als de meest gebruikte zangmicrofoon ter wereld. De SM58 staat bekend om zijn legendarische prestaties en is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en hoogwaardige microfoon voor live optredens en presentaties.

De Shure SM58 levert een kristalhelder stemgeluid met een frequentierespons die is geoptimaliseerd voor zang en spraak. Deze microfoon heeft een cardioïde richtingskarakteristiek, wat betekent dat hij alleen geluid opvangt vanuit de voorkant en minimale feedback oplevert. Dit is vooral belangrijk tijdens live optredens waarin de microfoon dicht bij de luidsprekers staat.

De SM58 is ook bekend om zijn stevige en duurzame constructie. Deze microfoon is bestand tegen intensief gebruik en heeft een solide constructie die bestand is tegen ruwe behandeling, waardoor hij ideaal is voor live optredens en evenementen. Bovendien heeft de SM58 een geïntegreerde shockmount die trillingen en ongewenst geluid minimaliseert, wat resulteert in een nog helderder geluid.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige microfoon voor jouw evenement, dan is de Shure SM58 de ideale keuze. Huur deze legendarische microfoon nu bij Partyhuren en maak van jouw evenement een succes!