Draadloze microfoon | Handheld

50,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Omschrijving

Draadloze microfoon met handheld - een verademing voor sprekers

De draadloze microfoon met handheld is een must-have voor sprekers die zich willen concentreren op hun toespraak zonder zich zorgen te hoeven maken over het vasthouden van een microfoon of struikelen over kabels. Met een draadloze microfoon met handheld kunnen sprekers zich vrijer bewegen en zich volledig concentreren op hun publiek. Bovendien biedt deze microfoon een uitstekende geluidskwaliteit, zodat uw boodschap duidelijk overkomt bij uw publiek.

Gemak en flexibiliteit - de voordelen van een draadloze microfoon met handheld

Met een draadloze microfoon met handheld kunt u zich vrijer bewegen en meer flexibiliteit genieten tijdens uw toespraak of optreden. U hoeft niet langer rekening te houden met de lengte van de kabels of met de beperkingen van de bekabelde microfoon. Bovendien biedt een draadloze microfoon met handheld gemak en gebruiksgemak. U hoeft zich geen zorgen te maken over het aansluiten van kabels en het instellen van de microfoon. Met een draadloze microfoon met handheld kunt u snel en gemakkelijk aan de slag.

Veelzijdigheid en betrouwbaarheid - de kracht van een draadloze microfoon met handheld

Een draadloze microfoon met handheld is niet alleen handig voor sprekers en artiesten, maar ook voor presentatoren, docenten en bedrijfsleiders. Het biedt een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor elke situatie waarin u zich vrij wilt kunnen bewegen zonder u zorgen te hoeven maken over kabels of andere beperkingen. Bovendien is deze microfoon eenvoudig te installeren en te gebruiken, en biedt het een hoge mate van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Wat zit er bij?

1x Shure BLX4 Draadloze ontvanger
1x SHURE PS24E
2x Oplaadbare batterij, HR06 AA
1x Shure BLX2-PG58 Draadloze handheld microfoon
1x Microfoon clip