Draadloze microfoon accu set JBL

Huur een JBL draadloze microfoon accu set bij Partyhuren!
  • Huur een JBL draadloze microfoon accu set bij Partyhuren!
20,00 / 1 dag  incl. BTW


Omschrijving

De JBL draadloze microfoon accu set is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige geluidskwaliteit en ongeëvenaarde bewegingsvrijheid tijdens evenementen. Deze set biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit en heeft geen last van storingen of ruis, waardoor het perfect is voor elke toepassing, of het nu gaat om presentaties, toespraken, live-optredens of karaoke.

Deze set is uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van draadloze microfoons en is gemakkelijk te gebruiken. Hij is voorzien van een draadloze ontvanger die kan worden aangesloten op elke versterker of mengpaneel, en een handmicrofoon met een dynamische cardioïde capsule voor heldere en natuurlijke stemweergave. Bovendien is de microfoon voorzien van een accu die tot wel 8 uur lang meegaat, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen tijdens je evenement.

De JBL draadloze microfoon accu set biedt ook maximale bewegingsvrijheid. De microfoon heeft geen last van onhandige kabels en biedt een bereik van maximaal 50 meter. Dit betekent dat je vrij kunt bewegen op het podium, in de zaal of zelfs buiten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kabels die in de weg zitten of beperkingen van je bewegingsvrijheid.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het leveren van professionele geluidskwaliteit en bewegingsvrijheid tijdens je evenementen, dan is de JBL draadloze microfoon accu set van Partyhuren de ideale keuze. Het is een betaalbare optie die perfect is voor presentaties, toespraken, live-optredens, karaoke en meer. Huur nu deze set bij Partyhuren en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

 

Extra Productopties

JBL Speaker – 110 Partybox

Op zoek naar een partybox die uw party onvergetelijk maakt?

30,00 / 1 dag
(incl. BTW)

JBL Speaker – 310 Partybox

Deze geweldige machine kan elke party binnen enkele seconden veranderen in een woedend feest.

40,00 / 1 dag
(incl. BTW)