Microfoons huren

Wil jij een microfoon huren voor een feest, presentatie of een ander evenement? Bekijk dan onze geweldige microfoon collectie. PartyHuren is een bedrijf gespecialiseerd in geluidsinstallaties. Wij verkopen en verhuren microfoons en andere geluidsapparatuur. Zo kun jij je focussen op het regelen van het feest of event en regelen wij de rest. Wij bieden alleen de beste microfoons van de markt aan.


Microfoon Shure SM58

De Shure SM58 is de meest gebruikte zangmicrofoon ter wereld en staat bekend om zijn legendarische prestaties.
5,00 / 1 dag (incl. BTW)

Soorten microfoons

Wij hebben speciaal voor feestorganisatoren en andere microfoon gebruikers een selectie microfoons samengesteld. Dit zijn de beste microfoons als het gaat om prijs en kwaliteit. Wij verhuren de beste microfoons van de markt voor de beste prijzen. Dit zijn verschillende soorten microfoons en verschillende prijsklasse. Op deze manier is er voor iedereen een microfoon die voor hem of haar betaalbaar is en gemakkelijk in gebruik. Zo kun je bij ons bedrade microfoons huren zoals de Shure SM58, deze kun je al huren voor maar €5,- per dag. Als je een feest of presentatie hebt waar je alleen de microfoon in je handen wilt hebben, dan zou je kunnen kiezen om de draadloze JBL microfoon set te huren. Dit is een geweldige, hoogkwalitatieve microfoon die veel gebruikt wordt voor evenementen, interviews, presentaties en nog veel meer. Deze set bevat twee draadloze microfoons en een ontvanger.

Presenteren, zingen, alles!

Met de microfoons van PartyHuren kun je een feest echt op zijn kop zetten. De verrassend goede kwaliteit en de goede prijs zorgen voor een geweldige ervaring. Heb je een feest opkomst waarbij veel wordt gedanst, gezongen en gedronken? Dan zijn de microfoons van PartyHuren echt wat voor jou. Deze hoef je niet nieuw aan te schaffen en kun je per dag huren. Zo scheelt het je een hoop kosten en kun je alsnog een geweldige avond beleven. Ook wanneer je een presentatie hebt voor school, werk of een ander event dan kunnen de microfoons goed van pas komen. Door de goede geluidskwaliteit is het luisteren naar de presentator een genot in de oren.

Wil jij een microfoon huren? Bekijk de microfoon collectie bij PartyHuren uit Harderwijk.