Techno Derby LED

15,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Omschrijving

Geef uw feest een extra dimensie met onze Techno Derby LED-lichteffect. Deze alles-in-één oplossing biedt zowel een derby-effect als een stroboscoop. De heldere LED's en de roterende spiegels creëren een verbluffende lichtshow op de dansvloer. De Techno Derby LED is compact en gemakkelijk te vervoeren, waardoor het perfect is voor feestjes thuis, kleine evenementen en mobiele DJ's.

Spectaculaire lichtshow

Met de Techno Derby LED kunt u een spectaculaire lichtshow creëren. De combinatie van het derby-effect en de stroboscoop zorgt voor een prachtige visuele ervaring. De roterende spiegels reflecteren de kleurrijke LED's en creëren een dynamische en meeslepende lichtshow die uw feest naar een hoger niveau tilt.

Compact en draagbaar

De Techno Derby LED is compact en gemakkelijk te vervoeren, waardoor het de perfecte oplossing is voor feestjes thuis, kleine evenementen en mobiele DJ's. Het apparaat is gemakkelijk op te zetten en te bedienen, waardoor u snel kunt beginnen met het creëren van een verbluffende lichtshow.

Eenvoudige bediening

De Techno Derby LED is eenvoudig te bedienen. U kunt het apparaat eenvoudig bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Met de afstandsbediening kunt u het derby-effect en de stroboscoop afzonderlijk aan- en uitzetten, de snelheid en het programma selecteren, en de lichtshow aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.