Lichtset huren

Ben jij opzoek naar een goede lichtset voor jouw feest? Bekijk dan onze lichtset collectie bij PartyHuren.nl. Wij verhuren hoogkwalitatieve lichtsets die elk feest afmaken. Wij weten hoe ongelofelijk belangrijk het is om het visuele aspect, zoals onder anderen lichten, goed op orde te hebben. Daarom ontzorgen wij jou bij het uitzoeken van de perfecte lichtset en bieden wij enkel hoogwaardige lichtset merken aan. Deze lichtsets bevatten twee lichteffecten die elkaar goed aanvullen via een lichtsturing. Zo kan je voor elk feest de juiste vibe overdragen door middel van je lichtsets.


Wil jij een lichtset huren voor een komend feest, event of andere gezelschap waarbij je schitterende lichten wil gebruiken. Dan kunnen de lichtsets van PartyHuren goed van pas komen. Bekijk bijvoorbeeld onze 2x QFX multi-effect fourbar. Dit zijn twee lichteffecten die je geweldig op elkaar kan afstemmen. Voor dit voorbeeld betaal je €70,- per huurdag. Hier bespaar je maar liefst 90% van je geld mee, in vergelijking met wanneer je deze set nieuw zou kopen. Wij verhuren alleen lichtsets van de beste prijskwaliteitverhouding.

Wanneer je een feest hebt wil je dat alles goed geregeld is. De drankjes staan op tafel, de muziek luidt zijn melodieën, de mensen dansen gezellig op de vloer en de lichten schijnen met prachtige kleuren in de rondte. De twee lichteffecten van elke lichtset zorgen ervoor dat er niet eentonig kleuren de rondte ingaan, maar prachtige kleurcombinaties die precies aansluiten bij de vibe van de avond. Zo kan je de lichten afstemmen op een technofeest, een trouwerij, een verjaardag en nog honderden andere thema’s.

Huur je lichtset bij PartyHuren.nl!