QFX multi-effect fourbar 45W LED

40,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Omschrijving

Maak uw volgende evenement opwindender met onze QFX Multi-Effect Fourbar 45W LED-lichtset. Deze alles-in-één verlichtingsoplossing is perfect voor feesten, bruiloften, bedrijfsevenementen en meer. De set bevat vier RGB-parren, elk met negen heldere LED's, die samen met de ingebouwde stroboscoop, laser en derby-effecten een onvergetelijke lichtshow creëren. Met de mogelijkheid om te worden bestuurd via DMX, geluidsactivering of de meegeleverde afstandsbediening, is deze lichtset geschikt voor elk evenement.

Schitterende lichteffecten

Met negen heldere LED's per RGB-par en de ingebouwde stroboscoop, laser en derby-effecten, kunt u een fantastische lichtshow creëren die uw evenement tot leven brengt. De QFX Multi-Effect Fourbar 45W LED-lichtset heeft alles wat u nodig hebt om de dansvloer te laten stralen.

Gemakkelijk te gebruiken

De lichtset is eenvoudig te installeren en te bedienen. U kunt het apparaat via DMX besturen, de geluidsactivering gebruiken of de meegeleverde afstandsbediening gebruiken om de perfecte sfeer te creëren.

Geschikt voor elk evenement

Of u nu een feestje thuis, een bruiloft, bedrijfsevenement of een concert organiseert, deze lichtset is geschikt voor elk evenement. Met de QFX Multi-Effect Fourbar 45W LED-lichtset kunt u de perfecte sfeer creëren die past bij uw evenement.