Mengpanelen huren

Wil jij een mengpaneel huren? Dan ben je bij PartyHuren.nl aan het juiste adres. Wij verhuren de betrouwbaarste analoge mengpanelen. Voor een feest waarbij veel muziek wordt afgespeeld is het belangrijk dat je verschillende geluiden goed kunt beheren. Met onze mengpanelen ontzorgen we je van deze lasten. De mengpanelen die je bij ons kunt huren hebben maar liefst 8 kanalen. Dit betekent dat je acht verschillende muziekbronnen kunt samenbrengen en mixen.


Mengpaneel 4 kanaals DAP AMM-401

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk mengpaneel? Dan is het 4-kanaals DAP AMM-401 mengpaneel de perfecte keu...
8,50 / 1 dag (incl. BTW)

Wat is een analoog mengpaneel?

Bij PartyHuren.nl verhuren wij analoge mengpanelen. Dit zijn betrouwbare producten die je helpen bij het regelen van de verschillende muziekbronnen. Maar wat is een analoog mengpaneel? Het mengpaneel die wij aanbieden kan maar liefst acht verschillende muziekbronnen samenbrengen. Een bedrade microfoon is een voorbeeld van zo’n geluidsbron. Wanneer iemand hierin zingt, verlaat een signaal zijn of haar mond in de vorm van luchtdruk. Deze druk komt vervolgens in de microfoon terecht en wordt omgezet in een elektrisch signaal, ook wel een analoog signaal genoemd. Dit analoge signaal gaat door de draden en komt terecht bij het mengpaneel. Bij de mengpanelen die je bij ons kan huren resulteert dit dus in een geweldige muzieksensatie.

Een mengpaneel wordt ook wel een mixer genoemd. Een mengpaneel heeft voornamelijk te maken met het aantal kanalen en het type aansluitingen. Zo kan je op onze mengpanelen microfoons, speakers, je telefoon en nog veel meer aansluiten.

Ben jij van plan een mengpaneel te huren? Huur je mengpaneel dan bij PartyHuren.nl uit Harderwijk.