Retourvoorwaarden

Naast onze algemene voorwaarden zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing op bepaalde producten.

Gehuurde materialen moeten bij ophalen weer schoon en droog klaar staan op de plek waar deze zijn geleverd. Alle materialen moeten weer op dezelfde manier verpakt zijn (in bakken, tassen, kratten of zakjes, indien van toepassing) zoals die geleverd zijn. 

Niet roken of barbecueën in de partytenten, tenzij anders is overeengekomen i.v.m. lastig te verwijderen geuren. Voor een toeslag van 10 euro geven wij een geschikte tent mee en geven de tent naderhand een extra behandeling tegen de geur.  Wanneer er geen contact met ons is opgenomen zijn we helaas genoodzaakt kosten te rekenen voor het vervangen van het tentdak.

Partytenten en zijwanden moeten droog retour, Verwijder ook viezigheid (modder, vegen, bladeren, troep). Zorg er ook voor dat er niks meer op (het frame van) de tent zit, geen tape, tie wraps, etc. Zijwanden van partytenten droog maken en weer netjes opgevouwen (en gesorteerd) in de tas / krat waarin je deze geleverd kreeg. Ook scheerlijnen en haringen sorteren en netjes opruimen.

Ons advies: is het feest voorbij en is er regen voorspeld? Haal de droge partytent dan gewoon alvast naar binnen.

Mocht de partytent een nachtje buiten hebben gestaan en vochtig zijn van de nacht, neem de partytent dan, zowel aan de binnen- als buitenkant, af met een handdoek en laat de tent dan nog even opdrogen in de ochtendzon voordat je deze inpakt.

Wanneer het blijft regenen en je de partytent buiten niet kan drogen, kan je deze droog krijgen door de tent mee naar binnen te nemen en eerst met een handdoek af te nemen. Daarna laat je de tent een nachtje semi-uitgeklapt luchtdrogen. Doe dit in een droge ruimte op kamertemperatuur, een schuur, garage of kelder is meestal te vochtig. De zijwanden kan je over een deur of over de zijkant van de tent heen hangen, deze drogen sneller dan de tent.


Glaswerk moet omgespoeld retour (niet volledig afgewassen), zonder restjes, rechtopstaand en gesorteerd in dezelfde kratten waarin deze geleverd zijn. Niet ondersteboven in de kratten, dan staan deze over het algemeen minder stabiel en wordt het krat onnodig vies.


Servies, bestek, borrelplanken en serveerschalen moeten gesorteerd, droog en vrij van etensresten retour (volledig afwassen is niet nodig). Bij later retourneren (bijv. vanwege feestdagen) moet servies en bestek afgewassen retour.

Bij het niet voldoende gesorteerd en schoon inleveren van glaswerk, servies of bestek kunnen wij schoonmaak kosten in rekening brengen à € 2,50,- per stuk

Statafels moeten, ivm krassen, met de mooie kant op elkaar vervoerd worden en moeten schoon en droog geretourneerd worden. Statafelhoezen hoeft u niet zelf te wassen, dit doen wij na afloop. Let op met kaarsvet deze vlekken gaan er namelijk niet uit. Bij schade zijn wij helaas genoodzaakt vervangingskosten te rekenen.

Stoelen en klapstoelen moeten schoon en droog retour. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij schoonmaakkosten in rekening brengen. In geval van permanente (rook)schade brengen wij vervangingskosten in rekening.