PartyHuren Versterkt Lokale Jeugdteams E3 en E4 van Unitas!

woensdag 4 november 2020 | Categorie: Nieuws

Wij, PartyHuren, zijn verheugd om aan te kondigen dat wij de komende drie jaar trotse sponsors zijn van Unitas E3 en E4, in samenwerking met onze bedrijven NILA-verhuur en NextSense. De bedrijfsnamen zullen schitteren op de wedstrijdshirts en trainerskleding (jas of trui) van beide teams. Het officiële tekenmoment vond plaats op maandag 5 oktober, en de teams zijn inmiddels voorzien van hun nieuwe kleding.

Als vader en zoon, en met onze afzonderlijke bedrijven NILA-verhuur en NextSense, zijn wij trots om de E3 en E4 van Unitas te ondersteunen. Jos, voorzitter van Unitas, deelt zijn enthousiasme: "We wilden een team sponsoren omdat we het belangrijk vinden om lokaal bij te dragen. Voor Lars is het een leuke manier om wat extra promotie te krijgen. Zodra wedstrijden weer toegestaan zijn, kijken we ernaar uit om een keer langs te komen."

Wij bij PartyHuren geloven in het ondersteunen van lokale gemeenschappen en zijn verheugd om onze betrokkenheid te tonen door deze jeugdteams te sponsoren. Het versterken van sportieve initiatieven is voor ons een manier om terug te geven aan de gemeenschap die ons heeft gesteund. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Unitas E3 en E4!

Blijf op de hoogte van onze betrokkenheid bij lokale evenementen en ontdek hoe PartyHuren blijft bijdragen aan de bloei van de regio.

 
 
 

Meer blogs

Een reactie toevoegen