Over ons

PartyHuren is een feestverhuur gevestigd in Harderwijk, nabij Ermelo, Putten en Nunspeet. Wij zijn gespecialiseerd in geluid- en lichtinstallaties, special effects, feestmeubilair, partytenten en nog veel meer. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Wij leveren bestellingen de volgende dag al aan huis, behouden goede communicatie en voldoen ruim aan de kwaliteitseisen van onze producten. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?


Wij hebben een ruim assortiment aan partyverhuur artikelen. Wij proberen al onze klanten op maat te helpen en bieden daarom verschillende soorten feestverhuur producten aan. Op deze manier kan elk persoon de geschikte artikelen vinden en samenstellen voor het geven van zijn of haar feest. Bekijk bijvoorbeeld onze stevige en chique partytenten. Deze zijn ideaal in gebruik, hebben zowel een formele als informele tint en zijn gemakkelijk op te zetten. In deze partytent kun je een prachtige geluidsinstallatie zetten met bijhorende lichteffecten. Op deze manier kun jij een geslaagd feest geven, waar iedereen nog jaren op terugblikt.

De voordelen van PartyHuren


Het huren van feestverhuur artikelen is niet alleen goedkoper, maar ook velenmalen duurzamer dan wanneer je het nieuw aanschaft. De partyverhuur artikelen zijn namelijk herbruikbaar en worden na gebruik goed geïnspecteerd. Op deze manier voelen artikelen als nieuw aan en kun jij deze zoveel dagen huren als jij wilt. PartyHuren let nauw op de kwaliteit van de producten die zij aanbieden. Wij hebben de feestverhuur artikelen op basis van een prijskwaliteitverhouding geselecteerd. Op deze manier heb je de beste partyverhuur artikelen van de markt voor de laagste prijs.