LED spot 65W 7P HEX (IP65)

15,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Omschrijving

De LED spot 65W 7P HEX (IP65) is de perfecte aanvulling voor elk evenement waar krachtige en veelzijdige verlichting nodig is. Met een vermogen van 65 watt en 7 kleuren is deze LED-spot in staat om elke ruimte om te toveren in een prachtig kleurenfestijn. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of een ander evenement, deze LED-spot zal gegarandeerd de aandacht trekken van al uw gasten.

Met zijn IP65-bescherming is de LED spot 65W 7P HEX de perfecte keuze voor gebruik buitenshuis. Of het nu gaat om een tuinfeest, een concert in de open lucht of een ander evenement in de buitenlucht, deze LED-spot kan tegen alle weersomstandigheden en zal niet falen in het verlichten van uw evenement.

De LED spot 65W 7P HEX (IP65) is zeer eenvoudig te installeren en te bedienen, wat het perfect maakt voor elk type gebruiker. De LED-spot wordt geleverd met een ophangbeugel, zodat hij gemakkelijk aan elk oppervlak kan worden bevestigd. De bediening gebeurt via DMX, maar kan ook eenvoudig worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening.