Kunstkerstboom - 185 cm huren

Kunstkerstboom - 185 cm
  • Kunstkerstboom - 185 cm
20,00 / 1 dag  incl. BTW


Omschrijving

De Kunstkerstboom - 185 cm met lichtjes is dé perfecte aanvulling op jouw feestelijke kerstdecoratie. Met een hoogte van 185 centimeter, verlicht door prachtige lichtjes, brengt deze kunstkerstboom de warme sfeer van de feestdagen in elke ruimte. De realistische uitstraling van de boom zorgt voor een magische kerstsfeer zonder gedoe met naalden en water. Onze kunstkerstboom is eenvoudig op te zetten en wordt geleverd met voorgemonteerde LED-verlichting, waardoor hij direct klaar is om te schitteren.

Deze Kunstkerstboom is een milieuvriendelijke keuze, omdat hij jaar na jaar kan worden hergebruikt, wat goed is voor de planeet en je portemonnee. Met deze kunstkerstboom hoef je je geen zorgen te maken over het kappen van bomen, en hij kan worden aangepast aan jouw specifieke decoratiestijl.

Of je nu een huis, kantoor of evenementruimte wilt versieren, deze Kunstkerstboom is de ideale keuze voor een vrolijke en duurzame kerst. Voeg een vleugje magie toe aan jouw feestdagen door deze kunstkerstboom te huren bij PartyHuren!

 

Extra Productopties

Kerstboomversiering - Rood

Versier je kerstboom in stijl met onze Kerstboomversiering - Rood.

10,00 / 1 dag
(incl. BTW)