Compacte Karaoke Set 2 - Ipad, Speakers, en Draadloze Microfoons Inbegrepen!

150,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Omschrijving

Karaoke Set 2 is de ideale keuze voor wie op zoek is naar compacte en toch krachtige karaoke-entertainment. Deze set bevat een iPad met speciaal geselecteerde karaoke-software, waardoor u toegang hebt tot een uitgebreide bibliotheek met nummers om uit te kiezen. Met twee hoogwaardige speakers wordt de muziek helder en levendig weergegeven, waardoor uw karaoke-avond een feest wordt voor het oor.

De twee draadloze microfoons stellen u in staat om duetten te zingen of interactie toe te voegen aan uw karaoke-ervaring. Het compacte formaat van deze set maakt het perfect voor kleinere bijeenkomsten, huisfeesten of gezellige avonden met vrienden. Alle benodigde bekabeling, inclusief aansluitingen voor de speakers en microfoons, wordt meegeleverd voor een moeiteloze installatie.

PartyHuren staat garant voor kwaliteit en gebruiksgemak. Onze Karaoke Set 2 is ontworpen om snel opgezet te worden, zodat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van het feest en minder tijd hoeft te besteden aan technische details. Neem vandaag nog contact met ons op en huur Karaoke Set 2 voor een memorabele karaoke-ervaring!