Geluidsset 3 | MET kabels en mengtafel

140,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Producten in pakket

2x
112
112" Topspeaker
1x
212
212" Subwoofer
1x
2x Tussenbuis in flightbag

Omschrijving

Als u een evenement organiseert met maximaal 100 personen en op zoek bent naar een professionele geluidsset, dan is onze Geluidsset 3 de perfecte keuze. De set bevat alles wat u nodig hebt voor een kristalheldere audio-ervaring, van twee professionele luidsprekers tot aan een mengtafel voor aanpassingen.

Met deze set kunt u gemakkelijk een professionele audio-setup creëren voor presentaties, muziek of andere evenementen. De mengtafel biedt volop opties om het geluid naar wens aan te passen en de kabels zorgen ervoor dat u alles gemakkelijk kunt aansluiten.

Of u nu een concert, een bedrijfsfeest of een presentatie hebt, onze Geluidsset 3 biedt alles wat u nodig hebt voor een professionele audio-ervaring voor uw publiek. Huur de set vandaag nog en maak van uw even event een groot succes!

Onze Geluidsset 3 is een professionele en betrouwbare keuze voor uw evenement. Of u nu op zoek bent naar een set voor een kleiner gezelschap of een grotere groep, onze Geluidsset 3 is flexibel en kan aangepast worden aan uw behoeften. Dus waar wacht u nog op? Huur de set vandaag nog en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor u en uw publiek."