Feestverlichting huren

Wil jij graag feestverlichting huren voor jouw komende feest? Dan ben je bij PartyHuren.nl aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende soorten feestverlichtingen voor elk type feest. Wij hebben een groot assortiment aan feestverlichtingen zoals: lichtsets, lichteffecten, blacklight, prikkabels en lichtsturing. Het maakt niet uit hoe groot je feest is, bij PartyHuren.nl kan je de perfecte lichten huren.

 


Verschillende soorten feestverlichtingen

Bij PartyHuren verhuren wij alle soorten en maten aan feestverlichtingen. Er zijn ongelofelijk veel verschillende soorten feesten en bij elk feest wil je een ander type verlichting gebruiken. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan verschillende soorten feestverlichtingen. Ben je opzoek naar lichten voor een groot feest? Bekijk dan onze lichtsets assortiment. Dit zijn twee statieven met in totaal acht lichten. Deze kan je helemaal afstellen naar de vibe van jouw feest. Heb je een komende technofeest? Dan kan je bijvoorbeeld onze Techno Derby LED lichten huren. Deze lichteffect is speciaal gemaakt voor dansfeesten en bevat maar liefst 72 lichtbundels. 

Voor een fijne sfeer bieden wij ook prikkabels aan. Je kan deze prikkabels lichten huren wanneer je bijvoorbeeld een leuk tuinfeest hebt en in combinatie met onze partytenten. Wij verhuren prikkabels van 25 meter. Deze zijn verkrijgbaar in het warm-wit, maar ook in discokleuren. Voor het sturen van al deze lichten, bieden wij een lichtsturing aan. Deze kan je huren als je meerdere lichten wilt aansturen. Zo kan je gave effecten creëren door te spelen met de verschillende lichten uit diverse hoeken. 

Feestverlichtingen buiten 

Bij PartyHuren bieden wij de beste kwaliteit feestverlichtingen aan. Deze kan je gebruiken voor alle soorten feesten. Zo kan je de feestverlichtingen ook goed gebruiken buiten. Heb je bijvoorbeeld een komende trouwerij? Bekijk dan onze collectie prikkabels. Deze zijn geschikt voor feesten waar je een fijne sfeer wilt uitstralen. Feestverlichtingen op feesten zijn de finishing touch van een geslaagd feest. Hiermee kan je een bepaalde vibe uitstralen en laat je zien moeite te hebben gestoken in jouw feest. Maar ook voor andere typen feesten buiten kan je je feestverlichtingen huren bij ons. Zoals de lichtsets en lichteffecten, deze zijn ideaal voor een dansfeest.

Voor feestverlichting verhuur ga je naar PartyHuren uit Harderwijk!