Klaptafel 180×80 cm

10,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Opties bekijken

Omschrijving

Deze buffettafel is inklapbaar, wat betekent dat hij gemakkelijk te transporteren en op te slaan is. Dit is vooral handig als u een evenement organiseert waarbij u veel tafels nodig heeft, maar geen permanente opslagruimte heeft. Bovendien is deze tafel eenvoudig op te zetten en af te breken, waardoor u tijd bespaart bij het opzetten van uw evenement. Ten slotte is deze buffettafel duurzaam en stevig genoeg om het gewicht van voedsel, serviesgoed en dranken te dragen.

Een professionele buffettafel kan uw evenement naar een hoger niveau tillen. Het geeft uw gasten niet alleen een comfortabele en handige plek om te eten en te drinken, maar het voegt ook een gevoel van elegantie en professionaliteit toe. Deze buffettafel is perfect voor bruiloften, zakelijke evenementen, verjaardagsfeestjes en andere speciale gelegenheden. Met zijn strakke en moderne ontwerp past hij bij elke decoratie.

PartyHuren is de beste keuze als u op zoek bent naar hoogwaardige buffettafels voor uw evenement. We bieden een breed scala aan tafels en stoelen voor elk type evenement, van kleine bijeenkomsten tot grote bruiloften. We bieden ook een uitstekende klantenservice en leveren op tijd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport en de installatie van uw buffettafel. Bovendien zijn onze prijzen betaalbaar en transparant, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.