Blacklight kanon

35,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Omschrijving

Breng een nieuwe dimensie aan uw evenement met de Blacklight LED ADJ UV72IP IP65! Dit krachtige en robuuste blacklight-effect is perfect voor buiten- of binnenevenementen en creëert een verbluffend visueel effect dat uw gasten zeker zal verbazen.

De Blacklight LED ADJ UV72IP IP65 beschikt over 24 krachtige 3W UV-LED's die zorgen voor een heldere en intense gloed die elke locatie zal transformeren. Dankzij de IP65-classificatie is deze blacklight zeer geschikt voor gebruik buiten en kan hij zelfs in regenachtige omstandigheden worden gebruikt.

Bovendien beschikt de Blacklight LED ADJ UV72IP IP65 over een handige DMX-bedieningsmodus, waardoor u de volledige controle heeft over de helderheid en de snelheid van het effect. Met de eenvoudige bediening kunt u het apparaat gemakkelijk instellen en aanpassen aan uw wensen.

Kortom, als u op zoek bent naar een krachtig en indrukwekkend blacklight-effect dat uw evenement naar een hoger niveau tilt, dan is de Blacklight LED ADJ UV72IP IP65 de perfecte keuze!

Product Functies & Voordelen:

  • 24 krachtige 3W UV-LED's voor een heldere en intense gloed
  • IP65-classificatie maakt het apparaat geschikt voor gebruik buiten en in regenachtige omstandigheden
  • DMX-bedieningsmodus voor volledige controle over helderheid en snelheid
  • Eenvoudige bediening voor snelle en gemakkelijke instellingen