Wafelijzer 2 Bakplaten

40,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN
Opties bekijken

Omschrijving

Maak van elk evenement een feest met ons Wafelijzer met 2 Bakplaten! Dit professionele wafelapparaat is ideaal voor het bereiden van heerlijke wafels en zal zeker de smaakpapillen van je gasten verwennen.

Met twee bakplaten kun je tegelijkertijd twee wafels bakken, wat perfect is voor het efficiënt bedienen van een groter aantal gasten. Of je nu een brunch, feestje of foodtruck-evenement organiseert, dit wafelijzer staat garant voor heerlijke resultaten.

Het wafelijzer is eenvoudig te bedienen en biedt een gelijkmatige warmteverdeling voor een perfecte garing van de wafels. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen naar verschillende locaties, zodat je overal kunt genieten van verse, warme wafels.

Let op, dit wafelijzer wordt geleverd met twee bakplaten, maar exclusieve accessoires zoals trechters, spatels, en toppings zijn apart verkrijgbaar.

Ben je klaar om je gasten te verrassen met heerlijke zelfgemaakte wafels? Bestel dan nu ons Wafelijzer met 2 Bakplaten en maak van elk evenement een smakelijk succes!