Terrasheater Gas Area lounge

Terrasheater Gas Area lounge huren
  • Terrasheater Gas Area lounge huren
30,00 / 1 dag  incl. BTW


Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!


Omschrijving

De Terrasheater Gas Area Lounge van Eurom is een ideale metgezel voor iedereen die graag 's avonds buiten vertoeft, zelfs wanneer de temperatuur begint te dalen. Met een hoogte van 139 cm is deze Eurom heater ontworpen om de warmte te leveren precies waar je zit.

Een handig kenmerk van deze terrasverwarmer is het opbergvak aan de onderzijde waar je de gasfles netjes kunt opbergen en afsluiten met een klep. Dankzij de wieltjes aan de onderkant en het handvat aan de zijkant kun je de heater moeiteloos verplaatsen naar de gewenste locatie. Maar deze terrasverwarmer biedt niet alleen comfortabele warmte; met zijn stijlvolle zwarte afwerking die doet denken aan hamerslag, voegt hij ook een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte.

Met een vermogen van 13000 Watt en elektronische gascontrole ben je verzekerd van voldoende warmte om je avonden aangenaam te maken. Deze terrasheater is geschikt voor gebruik in Nederland en is ontworpen met het oog op gebruiksgemak.

Of je nu een lounge set hebt of gewoon wat extra warmte wilt toevoegen aan je buitenruimte, de Terrasheater Gas Area Lounge van Eurom is een uitstekende keuze. Geniet van gezellige avonden onder de sterrenhemel, zelfs als de temperatuur begint te dalen.

Extra Productopties

Gas fles (Per KG)

Naar verbruik / Per kilogram

6,05 / 1 dag
(incl. BTW)