Statafel wit

10,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Opties bekijken

Omschrijving

Deze witte statafel van kwaliteit is de perfecte keuze voor elk evenement of feest. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of ander evenement organiseert, deze statafel is de ideale oplossing om gasten te voorzien van een plek om te staan en te socializen.

De statafel heeft een stevig en stabiel frame van metaal en is voorzien van een wit tafelblad. Het tafelblad is van hoge kwaliteit en is eenvoudig te reinigen, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Dankzij de moderne uitstraling past deze statafel bij elk type evenement en interieur.

Bij PartyHuren kun je deze statafel huren tegen een scherpe prijs. Het is mogelijk om meerdere statafels te huren, afhankelijk van het aantal gasten en de beschikbare ruimte. Daarnaast kunnen de statafels gemakkelijk worden verplaatst en opgesteld dankzij hun lichte gewicht en compacte afmetingen.

Het huren van deze statafel is een uitstekende manier om de sfeer en functionaliteit van jouw evenement te verhogen. De statafel biedt een handige en stijlvolle manier om gasten te voorzien van een plek om te staan en te socializen. Het is de perfecte keuze voor elk type evenement, van informeel tot formeel.