Springkussen paars/oranje

Springkussen paars enoranje huren
  • Springkussen paars enoranje huren
  • Springkussen transport tas
120,00 / 1 dag  incl. BTW


Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!


Producteigenschappen

Afmeting
5m
Gewicht
4m

Omschrijving

Urenlang springplezier voor kinderen van alle leeftijden

Het paars/oranje springkussen is een droom die uitkomt voor kinderen die dol zijn op springen, stuiteren en plezier maken. Met zijn ruime binnenruimte en zachte opblaasbare bodem biedt dit springkussen een veilige omgeving voor kinderen om al hun energie kwijt te kunnen. Of het nu een verjaardagsfeestje, buurtbijeenkomst of schoolevenement is, dit springkussen zorgt ervoor dat de kinderen zich nooit zullen vervelen. Laat hun fantasie de vrije loop terwijl ze springen, rollen en zich vermaken in dit kleurrijke speelparadijs.

Opvallend design dat de aandacht trekt

Wanneer je een feest of evenement organiseert, wil je natuurlijk dat alle gasten onder de indruk zijn. Ons paars/oranje springkussen trekt gegarandeerd de aandacht met zijn levendige kleuren en opvallende ontwerp. Het zorgt voor een vrolijke en feestelijke sfeer, waardoor iedereen meteen in de stemming komt om plezier te maken. Of het nu binnen of buiten is, dit springkussen voegt een kleurrijk tintje toe aan elke locatie en maakt van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

Veiligheid en kwaliteit gegarandeerd

Bij PartyHuren.nl staat veiligheid voorop. Ons paars/oranje springkussen voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen. Het springkussen is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt regelmatig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het in perfecte staat verkeert. Bovendien zorgen onze ervaren medewerkers voor een professionele installatie en verwijdering van het springkussen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Kies voor veiligheid en kwaliteit met ons paars/oranje springkussen.Extra Productopties

Bierbank set 8 personen

De bierbank set biedt comfortabele zitplaatsen voor acht personen.

15,00 / 1 dag
(incl. BTW)