Rookmachine 850 m³/min Dragon 1500 (incl. volle tank)

35,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Omschrijving

De Rookmachine 850 m³/min Dragon 1500 (incl. volle tank) is ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak en prestaties. Met een vermogen van 1500 watt en een uitstoot van 850 m³ per minuut, kan deze machine snel en efficiënt een grote ruimte vullen met dikke, weelderige rook. Ideaal voor elk soort feest of evenement, van huwelijksfeesten tot bedrijfsevenementen en muziekfestivals. Met de Rookmachine 850 m³/min Dragon 1500 (incl. volle tank) ben je verzekerd van krachtige prestaties die indruk maken op je gasten en jouw feest onvergetelijk maken.

De Rookmachine 850 m³/min Dragon 1500 (incl. volle tank) is niet alleen krachtig, maar ook zeer veilig en eenvoudig te gebruiken. De machine is voorzien van een geavanceerd controlesysteem waarmee je de output kunt aanpassen en regelen naar jouw wensen. Daarnaast is de machine ontworpen met de veiligheid van de gebruiker in gedachten en heeft het een ingebouwde oververhittingsbeveiliging om oververhitting te voorkomen. Met de Rookmachine 850 m³/min Dragon 1500 (incl. volle tank) kun je zorgeloos genieten van je feest zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid.

Een van de grootste voordelen van de Rookmachine 850 m³/min Dragon 1500 (incl. volle tank) is dat het wordt geleverd met een volle tank, waardoor je direct klaar bent voor gebruik. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te verspillen met het bijvullen van de tank en dat je je kunt concentreren op het creëren van de perfecte sfeer voor je feest of evenement. Of je nu een professionele DJ bent of gewoon een feestganger, met de Rookmachine 850 m³/min Dragon 1500 (incl. volle tank) heb je alles wat je nodig hebt om je feest naar een hoger niveau te tillen.