Poffertjesplaat 25

40,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN
Opties bekijken

Omschrijving

Maak snel en eenvoudig heerlijke poffertjes met onze Poffertjesplaat voor 25 poffertjes! Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of braderie organiseert, deze plaat is perfect voor het vullen van vele hongerige magen in één keer.

Met 25 dops maak je moeiteloos een grote hoeveelheid poffertjes tegelijkertijd, waardoor je gasten niet lang hoeven te wachten om te genieten van deze heerlijke lekkernij. Vooral kinderen zullen dol zijn op de verse, warme poffertjes rechtstreeks van de plaat!

Het huren van een buffettafel wordt geadviseerd om de poffertjesplaat op te zetten, zodat deze gemakkelijk toegankelijk is voor je gasten. Let op, deze verhuur omvat alleen de poffertjesplaat en exclusief attributen zoals een trechter, spuitfles, prikkertjes, enz.

Heb je meer vragen over onze Poffertjesplaat 25 of wil je meer informatie over accessoires en benodigdheden? Neem gerust contact met ons op via info@partyhuren.nl. We helpen je graag bij het organiseren van een feest of evenement dat je nooit zult vergeten!