Mengpaneel 8 kanaals DAP GIG-83CFX

15,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Omschrijving

Een krachtig en veelzijdig mengpaneel voor elk feest

Het Mengpaneel 8 kanaals DAP GIG-83CFX is een krachtig en veelzijdig apparaat dat perfect is voor elk feest of evenement. Met dit mengpaneel haalt u een professionele DJ-set in huis. Het mengpaneel heeft acht kanalen met elk een eigen fader en is geschikt voor zowel beginners als gevorderde DJ's. Het is mogelijk om microfoons en instrumenten aan te sluiten op het mengpaneel. Met de verschillende effecten, waaronder echo, delay en flanger, kunt u uw mixen nog beter laten klinken.

Eenvoudige bediening en intuïtieve interface

Het Mengpaneel 8 kanaals DAP GIG-83CFX is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De bediening is eenvoudig en de interface is intuïtief, waardoor het mengpaneel gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor beginners. Het mengpaneel heeft een overzichtelijke lay-out en alle knoppen zijn goed bereikbaar. De LED-verlichting zorgt voor een professionele uitstraling en is gemakkelijk af te lezen.

Flexibel en betrouwbaar

Het Mengpaneel 8 kanaals DAP GIG-83CFX is flexibel en betrouwbaar. Het mengpaneel is voorzien van verschillende inputs en outputs, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen. Het mengpaneel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een solide constructie. Hierdoor is het mengpaneel betrouwbaar en gaat het lang mee.

Wat zit er bij?
1x DAP GIG-83CFX 8-kanaals actieve mixer
1x Mini Jack 3.5mm ⇒ 2x Tulp (voor laptop/telefoon)
1x Stroomadapter