Mengpaneel 4 kanaals DAP AMM-401

8,50 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Omschrijving

Grootte en Draagbaarheid

Het 4-kanaals DAP AMM-401 mengpaneel is ontworpen om zo compact mogelijk te zijn, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen. Met afmetingen van slechts 265 mm x 143 mm x 56 mm en een gewicht van slechts 1,3 kg past het mengpaneel in vrijwel elke tas of rugzak. Dit maakt het ideaal voor mobiele DJ's, muzikanten en geluidstechnici die vaak van locatie veranderen. Ondanks de kleine omvang van het mengpaneel zijn alle knoppen, faders en ingangen gemakkelijk toegankelijk en zijn ze duidelijk gemarkeerd, zodat u snel en gemakkelijk de gewenste instellingen kunt aanpassen.

Geluidskwaliteit en Effecten

Het 4-kanaals DAP AMM-401 mengpaneel biedt hoogwaardige geluidskwaliteit en tal van effecten om uw geluid te verbeteren en aan te passen aan uw specifieke behoeften. Het mengpaneel heeft 4 ingangen, waaronder 2 microfooningangen en 2 stereo line-ingangen. Elk kanaal heeft een 3-bands equalizer (hoog, midden en laag) en een ingebouwd reverb-effect. Het mengpaneel heeft ook een ingebouwde USB / MP3-speler, zodat u uw favoriete nummers direct kunt afspelen vanaf een USB-stick of MP3-speler. Bovendien heeft het mengpaneel een hoofdtelefoonuitgang met een eigen volumeregeling, zodat u uw mix kunt beluisteren zonder de luidsprekers te gebruiken.

Connectiviteit en Gebruiksgemak

Het 4-kanaals DAP AMM-401 mengpaneel is zeer gemakkelijk te gebruiken en biedt een hoge mate van connectiviteit. Het mengpaneel heeft een stereo line-uitgang, een hoofduitgang en een regelbare aux-uitgang. Het mengpaneel kan worden aangesloten op een versterker, actieve luidsprekers of opname-apparatuur. Bovendien heeft het mengpaneel een handige hoofdschakelaar, waarmee u het mengpaneel snel en gemakkelijk kunt in- en uitschakelen.

Wat zit er bij?
1x DAP AMM-401 4-kanaals actieve mixer
1x Mini Jack 3.5mm ⇒ 2x Tulp (voor laptop/telefoon)
1x Stroomadapter