Geluidsset 5 | MET kabels en mengtafel

220,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Producten in pakket

2x
112
112" Topspeaker
2x
212
212" Subwoofer

Omschrijving

Als u een evenement organiseert met maximaal 200 personen en op zoek bent naar een professionele geluidsset, dan is onze Geluidsset 5 de perfecte keuze. De set bevat alles wat u nodig hebt voor een kristalheldere audio-ervaring, van twee professionele luidsprekers tot aan een mengtafel voor aanpassingen.

Met deze set kunt u gemakkelijk een professionele audio-setup creëren voor presentaties, muziek of andere evenementen. De mengtafel biedt volop opties om het geluid naar wens aan te passen en de kabels zorgen ervoor dat u alles gemakkelijk kunt aansluiten.

Of u nu een concert, een bedrijfsfeest of een presentatie hebt, onze Geluidsset 5 biedt alles wat u nodig hebt voor een professionele audio-ervaring voor uw publiek. Onze Geluidsset 5 is een professionele en betrouwbare keuze voor uw evenement. Dus waar wacht u nog op? Huur de set vandaag nog en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor u en uw publiek.

Met onze Geluidsset 5 heeft u alles wat u nodig hebt voor een professionele audio-ervaring voor uw publiek, van luidsprekers tot aan een mengtafel voor aanpassingen. De set is flexibel en kan aangepast worden aan uw behoeften, dus of u nu een groter of kleiner gezelschap heeft, onze Geluidsset 5 biedt de oplossing. En met de kabels kunt u alles gemakkelijk aansluiten.

Dus als u op zoek bent naar een professionele geluidsset voor uw evenement met maximaal 200 personen, kijk dan niet verder dan onze Geluidsset 5. Huur de set vandaag nog en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor u en uw publiek.