Geluidsapparatuur huren

Maak je evenement compleet met onze hoogwaardige geluidsinstallaties en projectieapparatuur. Of je nu een presentatie, conferentie, feest of filmavond organiseert, ons assortiment aan geluidsapparatuur en projectiebenodigdheden zorgt ervoor dat je de perfecte audiovisuele ervaring kunt creëren. Van krachtige geluidsinstallaties tot heldere beamers en projectieschermen, wij hebben alles wat je nodig hebt om je boodschap over te brengen en je publiek te betoveren.

 Microfoon Shure SM58

De Shure SM58 is de meest gebruikte zangmicrofoon ter wereld en staat bekend om zijn legendarische prestaties.
5,00 / 1 dag (incl. BTW)

Mengpaneel 4 kanaals DAP AMM-401

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk mengpaneel? Dan is het 4-kanaals DAP AMM-401 mengpaneel de perfecte keu...
8,50 / 1 dag (incl. BTW)

Onze geluidsinstallaties leveren een uitstekende geluidskwaliteit en zorgen ervoor dat je presentaties, speeches of muziek perfect versterkt worden. Daarnaast bieden we een scala aan beamers en projectieschermen waarmee je indrukwekkende visuals kunt tonen tijdens je evenement. Of het nu gaat om video's, presentaties of films, onze projectieapparatuur zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Met onze geluids- en beeldoplossingen ben je verzekerd van een professionele en overtuigende audiovisuele presentatie.