Evenementenbar met Enkele Kraan en Koolzuurgas - Compleet Pakket

150,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Betaalmogelijkheden bij PartyHuren

🎉 Feestplanning op maat! Bel ons op 0341 700 236

🕒 24/7 beschikbaar voor last-minute hulp!

🚚 Onze bezorgservice levert door heel Nederland!

Omschrijving

Maak uw evenement compleet met de PartyHuren Evenementenbar inclusief enkele kraan en koolzuurgas. Deze mobiele bar biedt niet alleen de mogelijkheid om verfrissende drankjes te serveren, maar wordt geleverd als een volledig pakket, klaar voor gebruik.

Het pakket omvat een handige haspel, jerrycan, emmer, glansspoelmiddel, bierborstel, spatel en een geel doekje, waardoor u alle benodigdheden binnen handbereik heeft om een soepele en efficiënte baroperatie te garanderen.

De enkele kraan met koolzuurgas zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt tappen en serveren, terwijl het complete assortiment accessoires het onderhoud en de hygiëne van de bar vergemakkelijkt. De jerrycan is handig voor het opslaan van extra vloeistoffen, terwijl de bierborstel en spatel essentieel zijn voor het reinigen en onderhouden van de kraan.

Met deze evenementenbar biedt PartyHuren een totaaloplossing voor uw drankvoorziening op evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of festival, deze bar voorziet in al uw behoeften.