Bierbank set 8 personen

15,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
HUREN

Producten in pakket

Omschrijving

De bierbank set van PartyHuren Harderwijk biedt een ideale oplossing voor het creëren van zitplaatsen voor acht personen op jouw feest of evenement. De set bestaat uit twee bierbanken van 220 cm en een tafel van 220 x 50 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen.

De bierbank set is geschikt voor verschillende soorten evenementen, zoals tuinfeesten, buurtfeesten, festivals, en andere gelegenheden. Het biedt comfortabele zitplaatsen en zorgt voor een gezellige en informele sfeer. De bierbanken zijn inklapbaar en daardoor makkelijk op te bergen en te vervoeren.

PartyHuren Harderwijk biedt deze bierbank set aan inclusief transport en opbouw, zodat jij je kunt richten op het organiseren van jouw evenement. De set wordt geleverd met de benodigde accessoires, zoals klemmen voor de tafel en banken en een beschermende coating voor de tafel.

Het huren van een bierbank set is een betaalbare en praktische oplossing voor het creëren van zitplaatsen op jouw evenement. Het biedt een informele en gezellige sfeer en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.